Efterår 2015 hos Det Lille Læderi

Vil du med på messen Bolig Mad Design?

Så er efterårsferien overstået – eller skal vi ikke hellere sige desværre forbi?

For mig betyder en god efterårsferie sommerhus og dametur. Dvs pigerne i familien tager i sommerhus hele ugen og så må mændene gerne komme på besøg, når de ikke kan undvære os længere. Vi har bare hygget os med trælegeplads og frisk luft og samvær helt nede i gear. Brætspil er bare sjovt.

Støvlerne kom frem i det kølige, men flotte vejr. Så de skulle jo lige have en omgang med læderfedtet, så de kunne se rigtigt flotte ud igen. Utroligt hvad læderfedt kan gøre. Har du husket at give dine støvler en omgang? Dine lædertasker skal jo også plejes. Kernelæder bliver kun flottere og flottere med tiden. Patina klæder læder, om det er lædertasker eller læderstøvler eller læderstole er ligegyldigt.

Nu ser jeg frem til messen Bolig – Mad – Design i Gigantium i Aalborg den 31.10.15 – 01.11.15. Hvis du gerne vil have nogle fribilletter til familien, kan du kontakte mig på mail eller sms. Det vil glæde mig at se dig derude. Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på mit udstillingsudtryk. Og det kan du glæde dig til at se. Det gør jeg faktisk også 😉

Hilsen Joan

 

2 replies
 1. Mette Eriksen
  Mette Eriksen says:

  Hej

  Vi vil meget gerne ud at se messen i Aalborg næste weekend. Har du flere billetter?

  Venlig hilsen, Maria Ramsdal og Mette Eriksen

  Svar
  • admin
   admin says:

   Hej Mette
   Jeg ser desværre først din kommentar herinde nu. Jeg har haft travlt med at gøre klar til – og rydde op efter – messen.
   Jeg håber, at du fik nogle billetter. Jeg kontrollerede nemlig kun min mail og sms for billetønsker.
   Fortsat god dag til dig.
   Hilsen Joan
   Det Lille Læderi

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *