Tote, Signe, håndsyet sort kernelædertaske fra Det Lille Læderi 13

Vil du gerne have nye tasker?

Det Lille Læderi har nogle nye tasker til dig 😉

Har du set Sonja? En rigtig fræk lille sag i orange. Sonja er opkaldt efter ”Sonja fra Saxogade”, hvis du er gammel nok til at huske hende? Hun var den der frækkert – med det store, gode hjerte.

Eller Sofine den mega søde iPad taske til pigen og hendes iPad mini i hardcase og lader, når hun skal besøge veninden eller mormor. Den er opkaldt efter mit barnebarn. Men den er sandelig også til dig, hvis du er en voksen kvinde, for du danser let med den på dansegulvet eller nedad gaden.

Og så er der jo Amanda – den mega store shopper, som er opkaldt efter det mega store edb-system fra Arbejdsmarkedsstyrelsen.

Der er også den lækre og smækre Thyra, som er opkaldt efter prinsesse Thyra af Danmark, der var køn med hang til spillopper. Nøjagtigt som vores taske Thyra.

Har du set den skønne Signe – en tote til PC’en eller ringbindet eller skoene eller mælk eller….. – Signe er opkaldt efter min bedstemor, som blev kaldt Signe, men faktisk var døbt Jensigne. Måske skal den næste taske hedde Jensigne, det er da et godt navn, ikke?

KH Joan, Det Lille Læderi0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *