10628376_353714681473781_2589000294353095070_n

 

Jeg har allerede fået en julegave! Det Lille Læderi har fået sine produkter udstillet i et fint skab hos Hr og Fru B, Nørregade 30, 9000 Aalborg. Så hvis du mangler en gave til din kræsne kæreste eller ven, så har du her en enestående mulighed for at se, føle og købe et produkt fra Det Lille Læderi. Der er produkter både til hende og ham: iPhone cover, iPad cover, kortholder, toilettaske, taske med stort spænde, clutch – for bare at nævne nogle. Du kan se Det Lille Læderi´s produkter på hjemmesiden her.

Og mangler du en værtindegave til juleaften eller en af juledagene, så har Det Lille Læderi disse skønne kræmmerhuse her. Fyld dem med lækre chokolader eller juleslik. Eller måske en creme.

Et sødt, rødt julehjerte med rødt silkebåndsophæng med sløjfe siger meget mere end ord. Find det her. Julen er hjerternes fest og de røde læderjulehjerter klæder det grønne træ – og de dufter om kap. Julehjerterne kan tages frem år efter år og de tåler, at blive berørt! Det sker nemlig nemt ved juletid.

Hjerterne er præget med årstal, så du altid husker året for dit første hjerte. Det gælder faktisk al julepynt fra Det Lille Læderi, som glæder sig ved tanken om, at børnebørnene pynter deres juletræ med gammel julepynt.

Du er velkommen til at kontakte mig for hurtig ekspedition, se kontaktinformation her.

Det Lille Læderi ønsker dig og din familie en god jul og et godt nytår. Tak for handlerne i 2014 og ser frem til mange flere i det nye år.