Det Lille Læderi designer kernelæder på den nye måde

Det Lille Læderi er det nye sort. Det er ganske enkelt dansk design.

Her kan du finde produkter i kernelæder, som du ikke har set før. Kernelæderet anvendes på en ny måde. Det er design med kant.

Jeg anvender det gode gammelkendte kernelæder og benytter sadelmagersyning, som er utroligt holdbart, men ikke på den gammeldags måde, som du allerede kender det. Næh hos Det Lille Læderi bliver kernelæderet udfordret.

Designet er dansk design som udtrykker nordisk design og stil.

Enkelt og med kant.

Hos Det Lille Læderi bliver alt lavet fra grunden til dig, der ønsker noget usædvanligt. Har du et ønske om selv at designe eller præge produktet, designer vi det i fællesskab.

Det Lille Læderi er min personlig enkeltmandsvirksomhed, som ligger i Nørregade 30 i Aalborg i den Gamle Avlsgaard fra 1905.

Det Lille Læderi er opstået, fordi jeg manglede lækre materialer og produkter, der kunne holde. Jeg ville gerne væk fra denne forbrugsmentalitet, hvor vi hele tiden køber nyt og smider væk. Jeg kan lide tanken om at mine produkter virkeligt er holdbare og måske ligefrem går i arv og ikke blot smides væk, fordi produkterne kun tager karakter af at blive brugt.

Skønhed kommer indefra og handler om sjæl og hvem du er. Derfor ser du ikke en masse unødvendig pynt på mine produkter. De er enkle og skal give dig ro til at være dig selv. Når de får de første brugsmærker, ved du, at det afspejler dig og din hverdag. Produktet bliver helt specielt – og bare dit, når du bruger det.

Alt fremstilles fra grunden med følelse for processen og stolthed for det færdige resultat.

Jeg anvender de bedste materiale som vegetabilsk garvet kernelæder, blødt skind, uldne stoffer som Hallingdal designet af Nanna Dietzel og som stadig anvendes til at betrække de kendte danske møbelklassikere fra designere som Hans J. Wegner, Arne Jacobsen m.fl.. samt de kendte uldne striber fra Paul Smith.

Alt fremstilles efter princippet: Keep it simple.

Lad os høre, hvis du har specielle ønsker. Intet er umuligt!