Thyra - sort håndsyet taske i kernelæder www.detlillelæderi.dk lav

Made in Denmark og FindersKeepers

Det Lille Læderi er blevet kontaktet af DR, som sprugte, om jeg ville være med i en ny omgang af TV-serien Made in Denmark. Gæt hvad jeg svarede! Ja, selvfølgelig sagde jeg JAH. Sikke en chance for markedsføring. Men intet er sikkert, for jeg skal først castes – tænk hvis jeg simpelthen flyder nedenud af skærmen. Uhada.

Men bare det at blive kontaktet og spurgt er da helt vildt. Det er jeg enormt taknemmelig for. DR havde set min Instagram profil og synes, at det er nogle fine ting, jeg laver. Så det vil jeg nyde uanset udfaldet af castingen. Men jeg håber selvfølgelig på at jeg får mulighed for at komme ind i din stue i næste sæson af Made in Denmark.

Igår lavede vi fotosession med den smukke model og tasker fra Det Lille Læderi. Vi tog billeder til FindersKeepers i Århus den 5.-6. september og i Odense den 31. oktober – 1. november 2015. Det Lille Læderi er nemlig blevet optaget som new-/upcoming designer af lædervarer. Det er jo vildt spændende.

Min vasketøjskurv / vasketøjsspand er blevet fotograferet af en professionel fotograf, som arbejder freelance – men mere om det senere.

Fortsat rigtig god sommer

Hilsen Joan

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *