LÆDERKURSUS

Læderkursus hvor Det Lille Læderi holder kurser for dig, som gerne vil arbeje med læder og skind. Hold øje med tidspunkt for udbudte kurser her. Priser for deltagelse på kurserne findes under de udbudte kurser.

Læderkursus – Lær at sy i læder

Der holdes læderkursus på lørdage kl. 09.00 – 15.00, kun afbrudt af en let frokost, som Det Lille Læderi byder på. Og vi får selvfølgelig kaffe og the om eftermiddagen med en småkage til. Kurser hos Det Lille Læderi er for dig, som aldrig har prøvet at arbejde med læder, men sandelig også for dig som gerne vil bygge videre på det, som du allerede kan med læder. Vi farver også læderet, så tag noget tøj på, som gerne må blive snavset. For at gennemgå arbejdsprocessen laver vi en fælles opgave, på den måde er vi alle sikre på at få et dejligt produkt med hjem.

Prisen for et læderkursus er kr. 550 plus kr. 70 for en startpakke, som indeholder læder til den første øvelse, samt nåle og syl og kork. Så er du klar til at arbejde med læder og fortsætte derhjemme efter workshoppen.

Hvis I er en gruppe på op til 7 personer og I har egne – og egnede – lokaler til rådighed, kommer jeg gerne kørende med mit værksted og materialer. Prisen for et kursus på 7 undervisningstimer f.eks. fra kl. 10.00- 16.00 er kr. 3.000 plus kørsel, som blot er 1,10 kr pr km.

Materialer som læder, nitter, farve m.m. kan købes på kurset. Jeg har altid et udvalg med som kan løse de fleste opgaver.

  • DER ENDNU IKKE FASTLAGT DATOER FOR LÆDERKURSERNE I 2018

Indhold:

Man bliver i så dejligt et humør af at arbejde med det lækre kernelæder og jeg ved, at mine kursister oplever, at kreativiteten blomster.
Vi gennemgår arbejdsprocessen sammen på en lille fælles opgave, det kan være en kortholder, som hver især selv skærer, farver, limer, afmærker sylinier, afmærker sylehuller , syler, syr, skærer kanter, farver kanter, polerer kanter. På denne måde har vi været igennem det basale i håndværket med sadelmagersyning.
Derefter vil du som kursist få mulighed for at vælge dit eget projekt. Det kan være en telefonholder, et bælte, et fad, en krukke, en clutch.
Vælger man andre og større projekter, bliver man nødt til at færdiggøre projektet derhjemme. Måske har du allerede et bestemt ønske ellers kan du vælge mellem mange mønstre både til tasker, punge og nøgleringe eller fade og bøtter.
Kurset er for alle med interesse i læderarbejde. Kurset tager udgangspunkt i, at du ikke har forkundskaber og aldrig har prøvet at arbejde med læder før. Men er du øvet, får du her mulighed for at blive inspireret og arbejde videre og bygge videre på det, som du allerede kan.
Tag noget tøj på, som gerne må blive snavset.
Du vil få udleveret en lille startpakke, som du tager med dig hjem.
Øvrige materialer kan købes på kurset, men du er også velkommen til at tage dit eget materiale med. Ved du allerede inden kursets start, hvad du vil lave, så tag kontakt til mig, så jeg kan bestille læder i den rette tykkelse til dig og eventuelt spænder eller andet. Har du specielle ønsker til indholdet, kan vi tale om det inden start. Læs mere om læderkursus.
Vasketøjskurv i håndsyet kernelæder - syling - Det Lille Læderi

Vasketøjskurv i håndsyet kernelæder – syling – Det Lille Læderi

Kurser på hverdage

Der holdes kurser om aftenen på hverdage. Kurser hos Det Lille Læderi er for såvel nybegyndere som for øvede. Hvis du aldrig har arbejdet med læder, får du her et godt indblik i arbejdsprocessen. Og er du øvet får du her mulighed for at arbejde videre, med det du allerede kan. Vi farver også læderet, så tag noget tøj på, som gerne må blive snavset. For at gennemgå arbejdsprocessen laver vi en fælles opgave, så vi alle er sikre på at få et dejligt produkt med hjem.

Der er ikke fastsat en kursusrække på nuværende tidspunkt.

iPhone cover i kernelæder - natur med bindestrop - Det Lille Læderi

iPhone cover i kernelæder – natur med bindestrop – Det Lille Læderi

Er det din tur til at arrangere noget? Hvad skal du finde på?

Kurser på et par timer for samarbejde eller en venindegruppe eller en polterabend

Der holdes korte kurser om eftermiddagen eller om aftenen på alle dage efter behov.

Er I en gruppe på op til 10 veninder eller kolleger, som gerne vil lave noget anderledes sammen og få en spændende oplevelse, så kom og lav en sød nøglering som en elefant eller en mere herreagtig med karabinhage eller måske et fad. Du vil blive overrasket over, hvad vi kan lave sammen – når blot jeg lige forbereder noget til jer i forvejen.

En samarbejdsøvelse kan blive meget spændende, når man skal arbejde i læder, især hvis man er vant til at arbejde på PC.

En polterabend er rigtig sjov, når alle deltagere får noget ud af det.

Og er det din tur til at arrangere noget for veninderne, skal de måske prøve noget helt nyt, nemlig at arbejde lidt med læder.

Skriv til mig via kontaktsiden

Dameaften1