Læderkurset i Aalborg holdes på lørdage fra kl. 9.00 til kl 15.00. Jeg laver en lille let frokost og byder på kaffe eller te. Der skal nemlig være tid til at hygge sig også.
Vi mødes om formiddagen og går igang friske både på mod og på læderarbejde.

For nybegynderen er det en dejlig start, hvor vi gennemgår alle de gængse arbejdsgange i læderarbejde.

For den øvede er det skønt at komme igang med et helt nyt projekt og få nye tips og tricks.

For alle er det skønt at være flere sammen om samme interesse især, fordi der sker videndeling, fordi vi sparrer alle med hinanden. Måske har du en god ide til at takle en problemstilling, som en anden har tænkt længe over og stirret sig blind på.

Men du bestemmer fuldstændig selv, hvor meget du vil have fremstillet på dagen. De fleste har rigtigt travlt, for de vil gerne have mest muligt med sig hjem. Det er også skønnest at have et færdigt produkt med hjem, selvom det kan lade sig gøre at lave sit produkt færdigt derhjemme.

Du har også mulighed for at blive medlem af læderuniversethelt fratis. I læderuniverset kan downloade vejledninger, se videoklip af hvordan, du anvender værkstøjer, og få gode tilbud om at købe pakkeløsninger på det mest nødvendige værktøj og måske et stykke læder, der passer til en vejledning. Det kræver blot at du tilmelder dig og derefter modtager du information om vejledninger og gode tilbud på mail. I læderuniverset kan du blive inspireret og få vejledning til gode og dejlige projekter i læder. Og har du problemer kan du altid skrive til mig, så vi kan løse dem i fællesskab.

Jeg vil glæde mig til at se dig til et læderkursus.