Det Lille Læderi skal til København og deltager i Lyserød Lørdag og Kreabørs

Det Lille Læderi har tidligt i morges sendt sin bedste mand afsted til København som repræsentant med produkter og varekatalog. Produkterne blev i går pakket sirligt ned i æsker med silkepapir, som skulle de afsted til en ny og kærlig ejer, og alle æskerne blev båret med nænsom hånd af repræsentanten. Meldingen fra repræsentanten er fra København: First we take Copenhagen, then we take Aalborg. (Han er nemlig ikke uden humor!) København er vilde med sortimentet og har ligefrem ventet på gode produkter i kernelæder, da københavnerne vil have det. Kernelæderet har fået en renæsence. Mange kan huske det fra deres egen ungdom og ungdommen synes, at det er et lækkert materiale. De unge er virkeligt kvalitetsbevidste.

Varekataloget er ikke dukket frem ud af det blå – men det er blevet fint med fotos af puden Henriette i Hallingdal og Matilde i kohud, vasketøjskurven Johannes, bøtterne Bolette, lufferne Lola og Luna, fadet Frida, elefanten Pelle og posttasken Per. Der mange flere søde navne, se under produkter.

 

foto 1 (12)

Jeg kunne ikke selv tage med produkterne og repræsentanten til København, da jeg skal støtte op om brysterne for kræftens Bekæmpelse, som afholder Lyserød Lørdag:

Kunst mod Kræft

Lørdag den 4.10.14 kl. 10.00-15.00 på Studentehuset

Kom ind på Studenterhuset og giv din støtte. Der findes mange forskellige stande.  Der afholdes auktion over vidt forskellige donationer fra mange kunstnere og kunsthåndværkere. Det Lille Læderi har også bidraget med en donation.

foto (2)

Og for at det ikke skal ende i ren afslapning hele weekenden, skal Det Lille Læderi deltage i Kreabørs, som afholdes for første gang.  Kom og se den spændende kreativitet, som Aalborg kan byde på.

Søndag den 5. oktober 2014 kl. 11.00-16.00 i Kedelhallen på NORDKRAFT.

Kig forbi www.facebook.com/modebors eller www.instagram.com/modebors, hvor du kan se billeder af de kreative ting, der blandt andet sælges, fra nogle af de deltagende stande.

Det Lille Læderi deltager med en stand:

foto 4 (7)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *